30 december 2012

Sockerfri snickers

Recept från svägerskan. Mixa dadlar som legat i blöt över natten (200g), kokosflingor (100g) och mandlar (100g) till en jämn smet, tillsätt vatten om så behövs. Bred ut smeten i en form och ställ den i frysen 10-15 min. Bred sedan ut önskad mängd ekologiskt jordnötssmör. Ställ återigen in formen i frysen. Nu ska chokladen smältas eller så gör du din egen. Häll över den smälta chokladen över kakan och ställ den sedan i frysen en sista gång. Jag rekommenderar att göra den ganska tunn för den blir rättså mastig, men supergod!!




2 kommentarer:

  1. Jäklar vad gott det ser ut. Måste testa. Alla ursäkter att äta jordnötssmör... :) Elin

    SvaraRadera
  2. Detta kan ju även jag äta som är allergisk mot ägg, mjölk och gluten, måste testas

    SvaraRadera